×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Svētdiena, 5. maijs
Šodien sveicam: Ģirts, Ģederts
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-03-23
Nevalstisko organizāciju pārstāvjiem un Sociālā dienesta klientiem attālināti būs iespēja iepazīt e.sigulda.lv

Eiropas digitālās nedēļas laikā, 23. martā, Siguldas novada pašvaldības Klientu apkalpošanas pārvaldes speciālisti attālināti iepazīstinās seniorus, Sociālā dienesta klientus, nevalstisko un citu organizāciju dalībniekus ar pašvaldības pakalpojumu portālu e.sigulda.lv.

Iepriekš sagatavotā video iedzīvotājiem būs iespēja uzzināt par pašvaldības pakalpojumu portāla e.sigulda.lv lietošanu, pieejamajiem e-pakalpojumiem, kā arī apskatīt e-pakalpojumu iesniegšanas kārtību, lai ikvienam būtu saprotams, kā ātrāk un ērtāk iegūt pašvaldības pakalpojumus sev vēlamā vietā un laikā.

Paplašinot pakalpojumu portāla e.sigulda.lv iespējas, tajā izveidota iespēja aplūkot Siguldas novada bibliotēkas elektronisko kopkatalogu. Savukārt literatūras cienītājiem, kuri vēl nav reģistrējušies Siguldas novada bibliotēkā, to ir iespēja izdarīt attālināti, aizpildot attiecīgo e-pakalpojumu “Jauna lietotāja reģistrācija Siguldas novada bibliotēkā”.

Jau ziņots, ka Eiropas digitālajā nedēļā no 22. līdz 26. martam norisināsies vairākas aktivitātes, liekot uzsvaru uz drošību internetā, e-pakalpojumu izmantošanu, kā arī IT profesiju kā izaicinājumu, par ko diskutēs un savus dzīvesstāstus stāstīs dažādi profesionāļi tiešsaistes diskusijā 26. martā plkst. 15.00 sociālo tīklu vietnē “Facebook” Siguldas novada pašvaldības kontā. Visas nedēļas garumā norisināsies zīmējumu un karikatūru konkurss “Mana digitālā identitāte un drošība”. Arī skolās visas nedēļas garumā skolās notiks dažādi tiešsaistes pasākumi par tēmu drošība internetā, kā arī skolēni iepazīsies ar informācijas tehnoloģiju uzņēmumiem, to darbu ikdienā, ļaujot tuvāk iepazīt IT profesiju.

Plašāka informācija par Eiropas digitālās nedēļas aktivitātēm Siguldas novadā apskatāma šeit.


© www.sigulda.lv


Pasākumi