×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Svētdiena, 5. maijs
Šodien sveicam: Ģirts, Ģederts
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-05-31
Turpinās grantēto ielu apstrāde ar dubultās virsmas tehnoloģiju Peltēs

Šonedēļ laika prognozes liecina, ka pieturēsies stabili un silti laikapstākļi, tādējādi turpinās grantēto ielu dubultās virsmas apstrādes darbi. Nedēļas sākumā darbi noritēs Peltēs, Pīlādžu, Strauta un Dailes ielā. Iedzīvotāji aicināti sekot līdzi satiksmes ierobežojumiem remontdarbu laikā un ilgstoši neatstāt automašīnas ielu malās.

Nedēļas sākumā Pīlādžu ielā notiks dubultās virsmas ieklāšana, jo apakškārtas šķembu segums tika sagatavots jau līdz šim. Pēc tam secīgi darbi turpināsies Strauta un tad arī Dailes ielā. Ja viss notiks kā plānots, tālākie dubultās virsmas apstrādes darbi norisināsies Atmodas ielā un Kaķīškalnā – Birzes, Dzintaru, Gulbju, Gāršas un Laurenču ielā. Par tālāko grafiku informēsim pēc esošo darbu paveikšanas.

Līdz šim dubultās virsmas apstrāde notikusi Ķiršu, Alauksta, Pērles, Riekstu, Tūristu, Slēpotāju, Satiksmes, Čiatūras, Zvaigžņu ielā un citās. Tāpat arī tikko noslēgusies Strēlnieku ielas pārveide visā tās grantētā seguma garumā.

Ielas apstrāde ar dubultās virsmas tehnoloģiju nozīmē to, ka iedzīvotāji un transportlīdzekļi turpmāk varēs pārvietoties pa raupju, asfaltam līdzīgu ielas segumu, kurā neveidojas bedres, dubļi un putekļi. Jau ziņots, ka dubultās virsmas apstrāde norisinās prioritārā kārtībā 28 ielu posmos. 

Tāpat svarīgi atgādināt, ka dubultās virsmas apstrāde tiek veikta brauktuves daļā, neizbūvējot novadgrāvjus vai apzaļumotu teritoriju, tādējādi privātīpašnieks pēc saviem ieskatiem pieslēgumu jeb iebrauktuvi līdz savam īpašumam ar bruģi, asfaltu, dubultās virsmas segumu vai citu klājumu var veidot sadarbībā ar būvuzņēmēju vai patstāvīgi normatīvajos aktos noteiktā kārtībā. Ja nepieciešams sazināties ar dubultās virsmas apstrādes veicēju, aicinām zvanīt uz tālruņa numuru 26337055.


© www.sigulda.lv


Pasākumi