×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 19. marts
Šodien sveicam: Jāzeps, Juzefa
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-07-09
12. un 26. jūlijā Siguldas Sporta centrā notiks vakcinācija pret Covid-19

Siguldas Sporta centrā izveidotajā vakcinācijas centrā 12. un 26. jūlijā notiks vakcinācija pret Covid-19. Vakcinācija notiks ar “Johnson&Johnson” vakcīnu “Janssen”, kurai nepieciešama tikai viena deva, kā arī ar “Pfizer/BioNTech” vakcīnu “Comirnaty”. Vakcinācija notiks arī tiem iedzīvotājiem, kuriem jāsaņem 2. deva. Vakcinācijai aicināti pieteikties arī iedzīvotāji no Krimuldas, Mālpils un Inčukalna, kā arī jaunieši no 12 gadu vecuma.

Vakcināciju Siguldas Sporta centrā veic AS “Veselības centru apvienība” medicīnas personāls pēc uzaicinājuma principa no tīmekļa vietnē www.manavakcina.lv reģistrētiem iedzīvotājiem. Lai nodrošinātu drošu un ērtu vakcināciju, Siguldas Sporta centra telpas ir iekārtotas atbilstoši epidemioloģiskajām prasībām.

Vakcinācija 26. jūlijā būs noslēdzošā vakcinācijas reize Siguldas Sporta centrā, un turpmāk Covid-19 vakcīnu būs iespējams saņemt pie ģimenes ārstiem, kā arī Siguldas slimnīcā.

Papildus tam Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija atgādina, ka notiek digitālo Covid-19 sertifikātu izsniegšana, kas ir kā apliecinājums par veikto vakcināciju pret Covid-19, veiktā Covid-19 laboratoriskā testa rezultātu vai Covid-19 pārslimošanas faktu. Savus digitālos Covid-19 sertifikātus iedzīvotāji var apskatīt tīmekļa vietnē www.covid19sertifikats.lv. Iedzīvotājam, pieslēdzoties vietnei ar kādu no drošas piekļuves līdzekļiem, jāpieprasa nepieciešamā sertifikāta izveide. Izveidoto sertifikātu ieteicams saglabāt savā viedierīcē vai izdrukāt papīra formātā. Nepieciešamības gadījumā Covid-19 sertifikātu bez maksas ir iespējams izdrukāt arī jebkurā Siguldas novada bibliotēkā.

Atgādinām, ka Siguldas novada pašvaldības Pakalpojumu centrā, Allažu un Mores pagasta pārvaldē ir iespēja saņemt sadarbspējīgu vakcinācijas, testēšanas vai pārslimošanas sertifikātu tām personām, kurām nav iespēju autentificēties ar kādu no drošas piekļuves līdzekļiem (internetbanka, eID karte, mobile ID) tīmekļvietnē www.covid19sertifikats.lv.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Vita Rasa
- 2021-07-12 11:36

veselā saprāta pazīmes 2.
-) Skeptiski attiecas uz visiem jaunajiem sasniegumiem un tehnoloģijām,jo vēsturē ir daudz pierādījumu, kad jaunās tehnoloģijas ir nogalinājušas un sakropļojušas cilvēkus. Piemēram, rentgens. Sākotnēji ar šo labo tehnoloģiju tika apstaroti daudzi cilvēki, kuri pēc tam nomira no audzējiem (mediķi).
-) Netic panorāmai un citiem masu mēdijiem.
-) patīk visu sarežģīt. Iet grūtāko ceļu. Viegli ir apsēsties pie TV ekrāna un zombēties 30 min panorāmā, tad filmās, raidījumos utt. Grūti ir pašam iet un meklēt informāciju. Lasīt, tulkot, analizēt, pētīt.

Vita Rasa
- 2021-07-12 11:34

veselā saprāta pazīmes:
-) Netic valdībai, tādēļ ka tā ļoti bieži melo. Melim akli uzticēties var tikai muļķis.
-) Netic farmācijas firmām un ārstiem. Farmācijas firmas ir bieži pieķertas melos, krāpšanas skandālos, noziegumu piesegšanas, pētījumu viltošanā un citos noziegumos. Kad pieķertas, tad tās ir maksājušas kosmiskas summas par šiem pastrādātajiem noziegumiem. Daudzi ārsti ir ļoti, ļoti cieši saistīti ar farmācijas firmām.

Pasākumi