×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Svētdiena, 5. maijs
Šodien sveicam: Ģirts, Ģederts
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-07-14
Pašvaldība sniedz atbalstu Siguldas novada iedzīvotāju startam nozīmīgos sporta pasākumos

Ik gadu Siguldas novada iedzīvotāji aktīvi piedalās dažādos sporta pasākumos, ko vairāki organizatori ir nolēmuši rīkot tieši Siguldas novadā. Atbalstot novadnieku dalību sportiskās aktivitātēs un veicinot veselīgu un aktīvu dzīvesveidu, Siguldas novada pašvaldība lēmusi piešķirt atlaides novada iedzīvotājiem šajā gadā plānotajās nacionāla mēroga sacensībās, kas norisināsies Siguldas apkārtnē – Latvijas valsts mežu Kalnu divriteņu maratona Siguldas posmā, kas notiks 18. jūlijā, 31. Latvijas riteņbraucēju Vienības braucienā 5. septembrī un Siguldas pusmaratonā 16. oktobrī.

Siguldas novada iedzīvotāji var saņemt atlaidi minēto sporta pasākumu dalības maksai 20% apmērā, sacensībām reģistrējoties Siguldas novada Tūrisma informācijas centrā Ausekļa ielā 6, Siguldā, un uzrādotSiguldas ID karti. Tāpat pašvaldības dome lēmusi par atvieglojumu arī pasākumu organizatoriem, nepiemērojot maksu par dalības maksas iekasēšanu Tūrisma informācijas centrā.

Pirmais posms Latvijas valsts mežu Kalnu divriteņu maratonā norisināsies jau šo svētdien, 18. jūlijā. Siguldas posms šogad būs vēl atšķirīgāks no iepriekšējos gados pieredzētā, jo starta un finiša vieta atradīsies ārpus pilsētas – pie atpūtas kompleksa “Brūveri”. Distances būs kļuvušas vēl aizraujošākas, gleznainākas un tehniski interesantākas. Pieteikšanās pirmajam posmam Siguldā un visai klātienes sezonai norisinās tīmekļa vietnē www.velo.lv.

Pēc tam aktīvākie novada iedzīvotāji varēs piedalīties Latvijas riteņbraucēju Vienības braucienā, kas plānots 5. septembrī un norisināsies jau 31. reizi. Dalībniekiem būs iespēja startēt dažāda garuma un kategorijas distancēs atbilstoši savai riteņbraukšanas sagatavotībai. Savukārt 16. oktobrī uz sacensībām pulcēsies skriešanas entuziasti Siguldas pusmaratonā, kurā, kā ierasts, dalībniekiem būs iespēja izaicināt sevi dažāda garuma skriešanas distancēs.

Sacensības norisināsies atbilstoši spēkā esošajām epidemioloģiskās drošības prasībām, aicinām sekot līdzi informācijai.

Atgādinām, kaSiguldas ID karti var saņemt:

  • Pakalpojumu centrā Raiņa ielā 3, Siguldā;
  • Siguldas novada Tūrisma informācijas centrā Ausekļa ielā 6, Siguldā;
  • Klientu apkalpošanas centrā Nākotnes ielā 1, Mālpilī;
  • Klientu apkalpošanas centrā Parka ielā 1, Raganā;
  • Klientu apkalpošanas centrā Atmodas ielā 4, Inčukalnā.

Siguldas ID kartes saņemšanai ērti var pieteikties Siguldas mobilajā lietotnē, sadaļā “Mana ID karte”. ID karti bez maksas var saņemt Siguldas novada bērni un skolēni, pensionāri, trūcīgie un maznodrošinātie iedzīvotāji, daudzbērnu ģimenes un iedzīvotāji ar invaliditāti, kuriem kopā ar pieteikuma anketu jāuzrāda arī attiecīgā apliecība vai izziņa. Pārējiem ID kartes cena ir 5 eiro. Kartes izsniedz novadā deklarētiem iedzīvotājiem no piecu gadu vecuma.


© www.sigulda.lv


Pasākumi