×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-01-05
Darbu uzsākusi Inčukalna un Allažu pagastu apvienības pārvaldes vadītāja Elizabete Liepiņa

Lai nodrošinātu efektīvu un profesionālu Siguldas novada pašvaldības administrācijas darbu iedzīvotāju jautājumu risināšanā, šonedēļ darbu Inčukalna un Allažu pagastu apvienības pārvaldes vadītājas amatā uzsākusi Elizabete Liepiņa.

Elizabete Liepiņa vairāk kā divdesmit gadus strādājusi Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldē, Siguldas un Saulkrastu iecirkņos, ieņemot Kārtības policijas nodaļas vecākās inspektores amatu. Tāpat E. Liepiņa guvusi pieredzi, būdama Inčukalna novada pašvaldības Administratīvās komisijas locekle un Siguldas novada pašvaldības Administratīvās komisijas priekšsēdētāja. E. Liepiņai ir maģistra grāds tiesību zinātnē, un vakancei Siguldas novada pašvaldībā pieteikusies, jo ir inčukalniete un vēlas sniegt pienesumu novadam, strādājot tā labā un pilnveidošanā.

Elizabete stāsta, ka vēlas likt uzsvaru un aicināt sabiedrību uz notiekošajiem procesiem skatīties kopumā – kur mēs esam un kur mēs gribam būt –, piebilstot, ka ir vērsta uz videi un iedzīvotājiem draudzīgu, sakārtotu un drošu infrastruktūras attīstību, ko ir iespējams īstenot sadarbībā ar iedzīvotājiem un atsaucīgu komandas sastāvu.

Ar Inčukalna un Allažu pagastu apvienības pārvaldes vadītāju iespējams sazināties, rakstot uz e-pasta adresi elizabete.liepina@sigulda.lv.

Jau ziņots, ka 2021. gada 9. decembra Siguldas novada pašvaldības domes ārkārtas sēdē deputāti Inčukalna un Allažu pagastu apvienības pārvaldes vadītājas amatā iecēluši Elizabeti Liepiņu. Pagastu apvienības pārvaldes vadītāja sniegs atbalstu pašvaldības struktūrvienībām saimniecisko jautājumu risināšanā, apsekos infrastruktūras objektus un uzraudzīs remontdarbus vai teritorijas labiekārtošanas darbus, kā arī koordinēs komunālo pakalpojumu pieejamību, uzraudzīs pašvaldības iestāžu darbību konkrētajās teritorijās un sniegs iedzīvotājiem nepieciešamo informāciju un atbalstu.

Atgādinām, ka izveidota arī Krimuldas un Lēdurgas pagastu apvienības pārvalde, kuras vadītājs ir Ainārs Liepiņš, kā arī Mālpils un Mores pagastu apvienības pārvalde, kuru vada līdzšinējais Mālpils pašvaldības izpilddirektors Agris Bukovskis.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi