×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-03-04
Siguldas novada pašvaldība apstiprinājusi iekšējos noteikumus

Atbilstoši Latvijas Republikas Saeimas likumam “Trauksmes celšanas likums” visām Latvijas pašvaldībām, kurās strādā vairāk nekā 50 darbinieku, jāizdod noteikumi, kas iedzīvotājiem dotu iespēju ziņot par dažādiem pārkāpumiem darba pienākumu veikšanā. Atsaucoties uz likumā prasīto, Siguldas novada pašvaldībā apstiprinājusi noteikumus “Par iekšējās trauksmes celšanas sistēmu Siguldas novada pašvaldībā”.

Šo noteikumu mērķis ir veicināt, lai sabiedrības interesēs tiek celta trauksme par pārkāpumiem, nodrošināta trauksmes celšanas sistēmas izveide un darbība, kā arī trauksmes cēlēju pienācīga aizsardzība.

Trauksmes ziņojumu iespējams iesniegt:

  • nosūtot uz e-pasta adresi trauksme@sigulda.lv;
  • ievietojot slēgtā aploksnē ar norādi “Trauksmes cēlēja ziņojums” un iemetot pastkastītē, kas atrodas Klientu apkalpošanas pārvaldē Raiņa ielā 3, Siguldā;
  • nosūtot pa pastu slēgtā aploksnē ar norādi “Trauksmes cēlēja ziņojums” uz adresi Pils iela 16, Sigulda, Siguldas novads, LV-2150;
  • mutiski, vēršoties pie atbildīgās personas;
  • trauksmes cēlēja ziņojumu var iesniegt elektroniski bez droša elektroniskā paraksta valsts pārvaldes pakalpojumu portālā www.latvija.lv vai tīmekļa vietnē www.trauksmescelejs.lv, ja ziņojumu iesniedz un personas identitāti pārbauda, izmantojot tiešsaistes formas, kuras pieejamas portālā un tīmekļa vietnē.

Ar šo noteikumu spēkā stāšanos spēku zaudējuši Siguldas novada pašvaldības domes 2019. gada 19. decembra iekšējie noteikumi Nr.15/2019 “Par iekšējās trauksmes celšanas sistēmu Siguldas novada pašvaldībā”, Inčukalna novada domes 2020. gada 21. oktobra noteikumi “Par iekšējās trauksmes celšanas sistēmu Inčukalna novada pašvaldībā” un Krimuldas novada domes 2020. gada 31. janvāra noteikumi “Noteikumi par iekšējo trauksmes celšanas sistēmu Krimuldas novada pašvaldībā”.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi