×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-03-29
1. aprīlī sāksies pieteikšanās vasaras nodarbinātības programmai skolēniem vecumā no 13 līdz 14 gadiem

Aicinām skolēnus vecumā no 13 līdz 14 gadiem pieteikties Siguldas novada pašvaldības organizētajā skolēnu nodarbinātības programmā 2022. gada vasarā. Lai pieteiktos vasaras darbam, skolēna likumiskais pārstāvis kopā ar skolēnu no 1. līdz 30. aprīlim aicināti aizpildīt elektronisko pieteikuma anketu pašvaldības pakalpojumu portālā e.sigulda.lv. Apkopoto darbavietu saraksts pieejams šeit.

Šogad pašvaldības programmai tika pieteiktas 367 darbavietas skolēniem vecumā no 13 līdz 14 gadiem, piedāvājot darbavietas pašvaldības iestādēs un struktūrvienībās, kā arī komersantu, biedrību vai nodibinājumu nodrošinātajās darbavietās, kuri noslēguši ar pašvaldību vienošanos par nodarbinātības organizēšanu. Paredzēts, ka skolēni strādās divas nedēļas četras stundas dienā, saņemot atlīdzību no valstī noteiktās minimālās darba algas par faktiski nostrādāto laiku.

Skolēniem vecumā no 15 līdz 19 gadiem darbavietas vasaras brīvlaikā tiks organizētas sadarbībā ar Nodarbinātības valsts aģentūru. Skolēns var strādāt vienu mēnesi. Atalgojums ir valstī noteiktās minimālās darba samaksas apmērā par pilnu nostrādāto darba laiku mēnesī. Plānots, ka pašvaldība komersantiem, biedrībām vai nodibinājumiem, kuri ar pašvaldību būs noslēguši līgumu, apmaksās 50% no Nodarbinātības valsts aģentūras nodarbinātības programmā iesaistīto Siguldas novada skolēnu darba algas. Pieteikšanās tiks izsludināta tīmekļa vietnē www.nva.gov.lv, taču arī pašvaldība par to informēs savos komunikācijas kanālos. Aicinām sekot līdzi informācijai!

Atgādinām, ka skolēnu nodarbinātība tiek nodrošināta tikai Siguldas novadā deklarētiem skolēniem, kuri iegūst izglītību vispārējās vai profesionālās izglītības iestādēs. Saskaņā ar aktuālajiem epidemioloģiskās drošības noteikumiem Covid-19 ierobežošanai darbs var tikt nodrošināts skolēniem ar sadarbspējīgu vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātu. Papildu informācija par kārtību, kādā Siguldas novadā tiek organizēta skolēnu nodarbinātība vasaras brīvlaikā skolēniem vecumā no 13 līdz 14 gadiem, apskatāma šeit.

Skolēnu nodarbinātības programma, sadarbojoties ar novada uzņēmējiem, tiek īstenota kopš 2010. gada, sniedzot iespēju novadā deklarētiem jauniešiem apgūt pirmās darba prasmes un lietderīgi izmantot vasaras brīvlaiku.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi