×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-04-04
Norit pieteikšanās vasaras nodarbinātības programmai skolēniem; NVA aicina darba devējus iesniegt pieteikumus

Līdz 30. aprīlim norisinās pieteikšanās Siguldas novada pašvaldības organizētajai skolēnu nodarbinātības programmai 2022. gada vasarā, kurā aicināti pieteikties skolēni vecumā no 13 līdz 14 gadiem. Savukārt Nodarbinātības valsts aģentūras (NVA) filiālēs vēl līdz 8. aprīlim turpinās darba devēju pieteikumus pieņemšana skolēnu nodarbinātības pasākuma īstenošanai. Nodarbinātības valsts aģentūras programmā skolēni vecumā no 15 līdz 20 gadiem varēs pieteikties maija pirmajā pusē.

Lai pieteiktos Siguldas novada pašvaldības vasaras darba programmai, skolēna likumiskais pārstāvis kopā ar skolēnu līdz 30. aprīlim aicināts aizpildīt elektronisko pieteikuma anketu pašvaldības pakalpojumu portālā e.sigulda.lv. Apkopoto darbavietu saraksts pieejams šeit.

Šogad pašvaldības programmai tika pieteiktas 367 darbavietas skolēniem vecumā no 13 līdz 14 gadiem, piedāvājot darbavietas pašvaldības iestādēs un struktūrvienībās, kā arī komersantu, biedrību vai nodibinājumu nodrošinātajās darbavietās, kuri noslēguši ar pašvaldību vienošanos par nodarbinātības organizēšanu. Paredzēts, ka skolēni strādās divas nedēļas četras stundas dienā, saņemot atlīdzību no valstī noteiktās minimālās darba algas par faktiski nostrādāto laiku.

Skolēnu nodarbinātība tiek nodrošināta tikai Siguldas novadā deklarētiem skolēniem, kuri iegūst izglītību vispārējās vai profesionālās izglītības iestādēs. Saskaņā ar aktuālajiem epidemioloģiskās drošības noteikumiem Covid-19 ierobežošanai darbs var tikt nodrošināts skolēniem ar sadarbspējīgu vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātu. Papildu informācija par kārtību, kādā Siguldas novadā tiek organizēta skolēnu nodarbinātība vasaras brīvlaikā skolēniem vecumā no 13 līdz 14 gadiem, apskatāma šeit.

Toties Nodarbinātības valsts aģentūras filiālēs turpinās darba devēju pieteikumu saņemšana. Darba devējus aicina ar drošu elektronisko parakstu parakstītus pieteikumus kopā ar piedāvāto darbavietu sarakstu un darba pienākumu aprakstu darba devējam sūtīt uz tās NVA filiāles e-pasta adresi, kuras apkalpošanas teritorijā ir plānota skolēnu vasaras nodarbināšana. Pieteikuma dokumentu formas pieejamas NVA tīmekļvietnes sadaļā “Piedāvāju darbu”.

Patlaban interesi izrādījuši 237 darba devēji, kuri kopumā NVA pieteikuši 4 275 darba vietas.  Skolēni vecumā no 15 līdz 20 gadiem, kuri iegūst izglītību vispārējās, speciālās vai profesionālās izglītības iestādēs, pieteikties dalībai pasākumā arī šogad varēs elektroniski, aizpildot pieteikuma anketu NVA mājaslapā. NVA skolēnu vasaras nodarbinātības pasākumā šovasar varēs iesaistīties arī Ukrainas civiliedzīvotāju bērni.

Papildu informācija pieejama NVA tīmekļa vietnē.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi