×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-05-19
Siguldas novada ID karšu programmai pievienojušies 4 jauni uzņēmēji

Esošajam Siguldas novada ID karšu programmas uzņēmēju klāstam šajā gadā pievienojušies 4 jauni sadarbības partneri – viesnīca “Santa”, ražotne “Ekju”, kafejnīca un atpūtas vieta “Ezītis miglā” un Dr. Mauriņa Vēnu klīnika ar izbraukuma konsultācijām Siguldā. Šie uzņēmēji Siguldas novada ID karšu īpašniekiem nodrošina iespēju saņemt vēl vairāk izdevīgus piedāvājumus:

► viesnīca “Santa” “Kalnjāņos”, Siguldā, – 10% atlaide SPA zonas apmeklējumam;
► SIA “Ekju” ražotne Ieriķos – pērkot 2 produktus, 10% atlaide lētākajam produktam;
► kafejnīca un atpūtas vieta “Ezītis miglā” Rūdolfa Blaumaņa ielā 2, Siguldā, – 10% atlaide jebkuram pirkumam;
► SIA “Flebomedika” Dr. Mauriņa Vēnu klīnika – 10% atlaide izbraukuma konsultācijām, flebologa vai proktologa konsultācija un izmeklējumi. Tuvākā izbraukuma konsultācija Siguldas IB klīnikā, Lakstīgalas ielā 13, Siguldā, būs 27. maijā. Konsultācija un duplekssonogrāfijas izmeklējums ar ID karti izmaksā 45 eiro, citiem – 50 eiro. Uz maksas konsultācijām nepieciešama iepriekšēja pieteikšanās.

Patlaban Siguldas novada ID karšu programmas piedāvājums un atlaides piedāvā vairāk nekā 170 uzņēmēji. Tāpat ID karšu programmā ir vairāk nekā 40 piedāvājumi, kas tiek piedāvāti no pašvaldības. Ar plašo ID karšu programmas piedāvājuma klāstu var iepazīties šeit.

Paplašinoties Siguldas novadam un ID karšu programmai, Siguldas novada ID kartes līdz šā gada maijam izsniegtas 18 922 iedzīvotājiem.

Atgādinām, ka ID karti Siguldas novadā deklarētie iedzīvotāji var saņemt Pakalpojumu centrā Raiņa ielā 3 vai Siguldas novada Tūrisma informācijas centrā Ausekļa ielā 6, Siguldā. Tāpat ID kartes iespējams saņemt Siguldas novada klientu apkalpošanas vietās ārpus Siguldas pilsētas:

  • Inčukalna pagasta klientu apkalpošanas centrā Atmodas ielā 4, Inčukalnā;
  • Krimuldas pagasta klientu apkalpošanas centrā Parka ielā 1, Raganā;
  • Mālpils pagasta klientu apkalpošanas centrā Nākotnes ielā 1, Mālpilī.

Lai Siguldas novada ID kartes saņemšana būtu vēl ērtāka un ātrāka, aicinām izmantot Siguldas mobilās lietotnes sadaļu “Mana ID karte”. Tajā Siguldas novadā deklarētajiem iedzīvotājiem iespējams pieteikties ID kartes saņemšanai tiešsaistē.

Papildu jautājumu gadījumā aicinām sazināties ar Siguldas novada pašvaldības Pakalpojumu centru, zvanot uz bezmaksas informatīvo tālruņa numuru 80000388.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi