×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-06-21
Siguldas novada ID karšu programmai pievienojušies 2 jauni uzņēmēji, 1 piedāvājums papildināts

Šomēnes esošajam Siguldas novada ID karšu programmas uzņēmēju klāstam pievienojušies 2 jauni sadarbības partneri – SIA “Andrevi Coco” un SIA “Solar XPro”. Savukārt bobsleja un kamaniņu trase “Sigulda” papildinājusi piedāvājumu, apmeklētājiem ar Siguldas novada ID karti piemērojot atlaidi trases apskatei.

Sadarbības partneri Siguldas novada ID karšu īpašniekiem nodrošina iespēju saņemt izdevīgus piedāvājumus:

► SIA “Andrevi Coco”, kas sniedz pakalpojumu Siguldas pils kvartālā (kiosks nr. 5) Pils ielā 16, Siguldā, – 15% atlaide kioskā “Pils vafeles”;
► SIA “Solar XPro” – 5% atlaide no kopējās saules paneļu sistēmas tāmes cenas. Uzņēmuma tirdzniecības vieta atrodas Ulbrokas ielā 23, Rīgā;
► SIA “Bobsleja un kamaniņu trase “Sigulda”” – trases apskates apmeklējums ar Siguldas novada ID karti vienam pieaugušajiem ir 0,60 eiro (apmeklētājiem bez ID kartes – 3 eiro).

Patlaban Siguldas novada ID karšu programmas piedāvājums un atlaides piedāvā teju 180 uzņēmēji. Tāpat ID karšu programmā ir vairāk nekā 40 piedāvājumi, kurus iespējams saņemt no pašvaldības. Ar plašo ID karšu programmas piedāvājuma klāstu var iepazīties šeit.

Paplašinoties Siguldas novadam un ID karšu programmai, Siguldas novada ID kartes līdz jūnija vidum izsniegtas 19 214 iedzīvotājiem.

Atgādinām, ka ID karti Siguldas novadā deklarētie iedzīvotāji var saņemt Pakalpojumu centrā Raiņa ielā 3 vai Siguldas novada Tūrisma informācijas centrā Ausekļa ielā 6, Siguldā. Tāpat ID kartes iespējams saņemt Siguldas novada klientu apkalpošanas vietās pagastos:

  • Inčukalna pagasta klientu apkalpošanas centrā Atmodas ielā 4, Inčukalnā;
  • Krimuldas pagasta klientu apkalpošanas centrā Parka ielā 1, Raganā;
  • Mālpils pagasta klientu apkalpošanas centrā Nākotnes ielā 1, Mālpilī.

Lai Siguldas novada ID kartes saņemšana būtu vēl ērtāka un ātrāka, aicinām izmantot Siguldas mobilās lietotnes sadaļu “Mana ID karte”. Tajā Siguldas novadā deklarētajiem iedzīvotājiem iespējams pieteikties ID kartes saņemšanai tiešsaistē.

Papildu jautājumu gadījumā aicinām sazināties ar Siguldas novada pašvaldības Pakalpojumu centru, zvanot uz bezmaksas informatīvo tālruņa numuru 80000388.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi