×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-09-01
Siguldas Sporta centrs uzsāk 1. septembri ar vairākiem jaunumiem

Ņemot vērā vispārizglītojošās, profesionālās un interešu izglītības iestāžu un organizāciju aktīvo darbību Siguldas Sporta centrā, ik gadu 1. septembris ir jauns atskaites punkts, kad centra darbība un noslodze būtiski palielinās. Arī 2022./2023. mācību gadu uzsākot, Siguldas Sporta centrā plānoti vairāki jaunumi.

Šajā mācību gadā Siguldas Sporta centrā sporta stundas peldēšanā aizvadīs Siguldas Valsts Ģimnāzijas, Siguldas pilsētas vidusskolas, Siguldas 1. pamatskolas un Laurenču sākumskolas audzēkņi no pirmās līdz vienpadsmitajai klasei. Ja līdz šim peldēšana sporta stundu ietvaros bija no 2. līdz 12. klasei, tad šajā mācību gadā Siguldas novada pašvaldības speciālisti un vispārizglītojošo skolu vadītāji atbalstīja ideju par peldēšanas prasmju apguvi jau agrākā vecuma posmā, tādejādi arī dodot iespēju 12. klases audzēkņiem vairāk laiku veltīt eksāmeniem. 1.–3. klases apgūs peldēšanu mācību gada otrajā pusē, kad mazākie bērni būs pieraduši pie kopējā skolas ritma. Kopumā šajā mācību gadā Siguldas Sporta centrā peldēšanas prasmes sporta stundu ietvaros apgūs vismaz 2149 audzēkņi.

No septembra būtiski pieaug arī grupu nodarbību skaits un to daudzveidība. Sporta centrā atgriežas tādas nodarbības kā bodymind pie Lienas Ozoliņas-Karnītes, TRX pie Anitas Baumanes, ūdens aerobika pie Diānas Treijas, aquafitmat, funkcionālais fitness, rīta un vakara verve pie Ineses Miltiņas un rīta pilates un ciguna pie Fanijas Šitcas. Grupu nodarbību grafiks pieejams šeit.

No 3. septembra atsāksies arī Peldētapmācības skolas nodarbības, kurās būs iespēja apgūt peldēšanas prasmes līdz nākamā gada 14. jūnijam. Jau tagad nodarbībām pieteikušies aptuveni 500 audzēkņu dažādās vecuma grupās – no sešu mēnešu vecuma līdz pieaugušajiem.

Sporta centrs šajā mācību gadā īpaši aicina individuālos peldētājus izmantot peldbaseinu ne tikai darbdienas vakaros un brīvdienās, bet arī darbdienu rītos – no plkst. 7.00 līdz 8.00. Rīta stundā visiem būs iespēja peldēt par draudzīgāku cenu – 6 eiro –, šai cenai netiek piemērotas papildu atlaides. Visiem peldētgribētājiem jāņem vērā, ka peldbaseina pirts tiks ieslēgta darbdienās no plkst. 18.00.

Vienlaikus Siguldas Sporta centrs atgādina, ka no 1. septembra ir izmaiņas arī darba laikā: darbdienās peldbaseins būs atvērts no plkst. 7.00 līdz 22.00 un brīvdienās no plkst. 10.00 līdz 20.00, savukārt Spēka zāle – darbdienās no plkst. 8.00 līdz 21.00. Ūdens atrakciju parks strādās no otrdienas līdz piektdienai no plkst. 14.00 līdz 22.00, savukārt brīvdienās no plkst. 10.00 līdz 20.00.

Tāpat no septembra saistībā ar energoresursu izmaiņu pieaugumu veiktas izmaiņas Sporta centra pakalpojumu cenās. Aktuālās cenas pieejamas šeit.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi