×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2022-10-25
Latvijas Viedo ciemu pieredzes stāsti apkopoti katalogā

Lai dotu iespēju izprast viedo ciemu idejas būtību, iepazītu viedos ciemus Latvijā un popularizētu to  darbību, Latvijas viedo ciemu pieredzes katalogā ir apkopots atpazīstamības zīmes “Viedais ciems” un “Ceļā uz Viedais ciems” saņēmēju kopienu īsie stāsti. Starp tiem arī šā gada uzvarētāji – Lēdurga.  

Viedo ciemu ideja un kustība Eiropā kļūst arvien populārāka. Latvijā atpazīstamības zīmes “Viedais ciems” piešķiršanas kampaņa tiek īstenota jau divus gadus, izsludinot pieteikšanos atzinības zīmes saņemšanai un ar profesionālas, kompetentas žūrijas palīdzību izvērtējot un meklējot kopienas ar aktīvu un proaktīvu rīcību, kopīgi izvirzītiem mērķiem un inovatīviem risinājumiem.

Divu gadu laikā atpazīstamības zīme “Viedais ciems” Latvijā piešķirta 18 kopienām, savukārt 26 kopienām piešķirta atzinība, esot vēl ceļā uz Viedā ciema nosaukumu.

Ar Latvijas Viedo ciemu pieredzes katalogu var iepazīties šeit.

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi