×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 30. aprīlis
Šodien sveicam: Lilija, Liāna
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-03-10
Šonedēļ Siguldas novadā: mūzikls “Agrā rūsa”, koru kari, “Noskrien ziemu” un citas aizraujošas aktivitātes

Šajā nedēļas nogalē atkal iespēja baudīt pasākumus visām gaumēm! Dažādas vingrošanas, lai rūpētos par savu veselību. Iespēja pasākumā “Noskrien ziemu” tiešām to apsteigt, lai pie mums beidzot ierastos ilgi gaidītais pavasaris! Kultūras cienītāji var priekā diet – šīs brīvdienas viņiem kā radītas! Izstādes atklāšana, mūzikls “Agrā rūsa”, Vispārējo Dziesmu un Deju svētku skates un koru kari! Lecam iekšā brīvdienu noskaņās, parādām ziemai, ka mēs no tās nebaidāmies!

 

 

Piektdien, 10. martā

Plkst. 11.00 “S!-Fischer ziemas skolēnu čempionātā 2023” 3. posms Fischer slēpošanas centrā. Reģistrācija no plkst. 11.00. Plašāka informācija pieejama šeit.

Plkst. 16.00 Siguldas dzelzceļa stacijas laukuma koprades laboratorijās tiks atklāta Siguldas pilsētas vidusskolas Radošo industriju virziena 10., 11., 12. klases skolēnu izstāde “Ievēro! Saudzē! Mīli!”.Plašāka informācija pieejama šeit.

 

Sestdien, 11. martā

Plkst. 8.30 Allažu Sporta centrā notiks bezmaksas nodarbība “Veselības vingrošana”.

Plkst. 10.00 Jūdažu Sabiedriskajā centrā norisināsies bezmaksas nodarbība “Veselības vingrošana”.

Plkst. 11.30 Mores Tautas namā notiks bezmaksas nodarbība “Veselības vingrošana”.

Plkst. 12.00 Siguldas novada bibliotēkā norisināsies Ģimenes diena. Lasīšanas veicināšanas programmas “La(p)sa” nodarbība, leļļu teātra izrāde un radošā darbnīca. Plašāka informācija pieejama šeit.

Plkst. 13.00 Siguldas Sporta centrā Spēka zālē notiks nodarbība 12–18 gadus veciem jauniešiem ar Sociālā dienesta atzinumu vai izziņu.

Plkst. 17.00 Mālpils Kultūras centrā norisināsies XXVII Vispārējo latviešu Dziesmu un XVII Deju svētku lieluzveduma “Mūžīgais dzinējs” un lielkoncerta “Balts” koprepertuāra pārbaudes un svētku dalībnieku atlases skates. Skatē piedalīsies Siguldas un Ādažu novada deju kolektīvi.

Plkst. 17.00 un 19.30 Anšlava Eglīša ekspozīcijā būs skatāma režisores Ināras Kolmanes filma “Mātes piens”. Filma ir balstīta uz Noras Ikstenas starptautiski atzītākās grāmatas “Mātes piens” motīviem. Biļetes cena – 3 eiro. Biļetes tikai iepriekšpārdošanā Inciemā, Anšlava Eglīša ielā 5 (tālruņa numurs 26752873).

Plkst. 18.00 Mores Tautas namā skatītāji aicināti noklausīties koncertu-konkursu “Koru kari Morē”, kas šogad norisināsies jau septīto reizi. Biļetes cena – 4 eiro. Pēc koncerta, plkst. 22.00, notiks pavasara balle pie galdiņiem kopā ar grupu “Jurjāņi”. Biļetes cena pavasara ballei – 8 eiro.

Plkst. 19.00 kultūras centrā “Siguldas devons” būs skatāms Jāņa Lūsēna un Pētera Brūvera mūzikls “Agrā rūsa”. Biļetes cena – no 25 līdz 32 eiro, biļetes var iegādāties “Biļešu paradīzes” kasēs, tostarp “Siguldas devona” kasē, un tiešsaistē šeit. Plašāka informācija pieejama šeit.

 

Svētdien, 12. martā

Plkst. 10.00–13.00 Mālpilī norisināsies mājražotāju un amatnieku tirdziņš. Šīs svētdienas īpašais piedāvājums būs kūpinātas zivis un kūpināti sieri, kā arī smeķīgi pīrāgi. Kā ierasts, arī šoreiz tirdziņa apmeklētāji varēs mieloties ar boršču, ko pagatavos Mālpilī dzīvojošās ukraiņu sievietes. Plašāka informācija pieejama šeit.

Plkst. 11.00 Siguldas pilsētā un tās apkārtnē, startējot no Siguldas Sporta centra, norisināsies ikgadējais pasākums “Noskrien ziemu” 5. posms skriešanā. Pēdējā brīža reģistrācija no plkst. 9.30–10.40. Plašāka informācija pieejama šeit.

Plkst. 11.00 koncertzālē “Baltais flīģelis” būs skatāma režisores Lienas Šmukstes mūzikas un kustību izrāde bērniem no 3 gadu vecuma “Gadalaiki”. Izrāde piemērota arī bērniem ar funkcionāliem traucējumiem. Izrādes garums – 40 min. Biļetes cena ir 8 eiro, tās var iegādāties “Biļešu paradīzes” kasēs, tostarp tiešsaistē šeit.

Plkst. 12.00 Siguldas Sporta centrā norisināsies bezmaksas peldēšanas nodarbība senioriem. Pieteikšanās, zvanot uz tālruņa numuru 25448860.

Plkst. 13.00 Siguldas Sporta centrā notiks bezmaksas peldēšanas nodarbība 2.–6. klašu skolēniem. Pieteikšanās, zvanot uz tālruņa numuru 25448860.

Plkst. 17.00 Siguldas Pilsētas trasē norisināsies “Carlsberg kauss” kalnu slēpošanā, 5. posms.

 

Izstādes un citas norises

Siguldas dzelzceļa stacijas laukuma koprades laboratorijās no piektdienas skatāma Siguldas pilsētas vidusskolas audzēkņu radītā izstāde“Ievēro! Saudzē! Mīli!”.

Siguldas Jaunās pils salonā skatāma mākslinieka Nikolaja Lindes gleznu ekspozīcija “Uz zaļās vārnas spārna”.

Kultūras centrā “Siguldas devons” var aplūkot unikālu, grāmatu sērijas “Bikibuks” oriģinālilustrāciju izstādi “BikiMETRS”.

Siguldas novada bibliotēkā apskatāmas vairākas izstādes – literārā izstāde bērniem un jauniešiem “Lai katram kaķim sava grāmata un katrai grāmatai savs kaķis”, “Grāmata vs filma” un novadpētniecības izstāde “Mani sveicina zvaigznes. Literatūrvēsturniekam Viesturam Vecgrāvim – 75”, kā arī “Grafikas vasaras skolas 2022” dalībnieku darbu izstāde.

 

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi