×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 15. maijs
Šodien sveicam: Sofija, Taiga, Airita, Arita
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2023-09-25
Aicinām iesniegt pieteikumus finansējumam sporta pasākumu organizēšanai, statistikas datu tabulu un individuālo sportistu anketu

Pašvaldības Izglītības un sporta pārvaldes Sporta nodaļa aicina biedrības un nodibinājumus līdz 15. oktobrim iesniegt pieteikumus finansējumam sporta pasākumu organizēšanai 2024. gadā. Pieteikumi iesniedzami saskaņā ar pašvaldības domes 2023. gada 2. februāra iekšējiem noteikumiem Nr. 1/2023 “Par finansējuma piešķiršanu amatieru, veterānu un skolu sportam”, kas nosaka attiecināmās un neattiecinās pašvaldības finansējuma izmaksas, kā arī citus nosacījumus.

Biedrība vai nodibinājums var iesniegt ne vairāk kā piecus pieteikumus, no kuriem ne vairāk kā trīs pieteikumi ir pasākumiem ar norises vietu Siguldas pilsētā un ne vairāk kā pieci pieteikumi pasākumiem ar norises vietu Siguldas novada pagastos.

Parakstītu pieteikumu pretendents iesniedz klātienē Siguldas novada pašvaldībā (Pils iela 16, Sigulda), Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas centrā (Raiņa iela 3, Sigulda), Siguldas novada pašvaldības Sporta nodaļā (Gāles iela 29, Sigulda) vai citos pašvaldības klientu apkalpošanas punktos ar norādi “Pieteikums sporta pasākuma finansējumam” vai, parakstītu ar elektronisko parakstu, nosūtot pašvaldībai uz e-pasta adresi pasts@sigulda.lv, vai nosūtot parakstītu pieteikumu pa pastu.

Lai nodrošinātu Siguldas novada sporta nozares statistikas datu uzskaiti, aicinām Siguldas novada sporta organizācijas  – gan Siguldas novadā reģistrētās, gan tās, kuras aktīvi darbojas Siguldas novadā, – līdz 15. oktobrim iesniegt Sporta nodaļai statistikas datu aptaujas tabulu, nosūtot to uz e-pasta adresi sportaparvalde@sigulda.lv. Šo datus var iesniegt arī tiešsaistē, aizpildot veidlapu šeit. Lai apzinātu novada sportistus, kuri ir Latvijas izlases dalībnieki vai kandidāti gan jauniešu/junioru, gan pieaugušo grupās, lūdzam aizpildīt individuālā sportista anketu un iesniegt Sporta pārvaldē līdz 15. oktobrim.

Vēl līdz 15. oktobrim novadā reģistrētās sporta biedrības ir aicinātas iesniegt pieteikumus amatieru sporta atbalstam, kas tiek piešķirts atbilstoši Siguldas novada pašvaldības noteikumiem “Par finansējuma piešķiršanu amatieru, veterānu un Skolu sportam”, un arī iesniegumus bērnu un jauniešu un augsto sasniegumus sporta sportistu atbalstam, kas tiek piešķirts atbilstoši Siguldas novada pašvaldības domes noteikumiem Nr. 1/2023 “Par finansējuma piešķiršanu sporta veidiem un sporta pasākumu organizēšanai Siguldas novadā”.

Sporta nodaļa informē, ka vēl līdz 15. oktobrim Siguldas novadā reģistrētās sporta biedrības ir aicinātas iesniegt pieteikumus amatieru sporta atbalstam, kas tiek piešķirts atbilstoši Siguldas novada pašvaldības noteikumiem Nr. 1/2022 “Par finansējuma piešķiršanu amatieru, veterānu un Skolu sportam”, un arī iesniegumus bērnu un jauniešu un augsto sasniegumus sporta sportistu atbalstam, kas tiek piešķirts  atbilstoši Siguldas novada pašvaldības noteikumiem Nr. 1/2023 “Par finansējuma piešķiršanu sporta veidiem un sporta pasākumu organizēšanai Siguldas novadā”.

Dokumentācija pieejama pašvaldības tīmekļa vietnes sadaļā “Sports” – “Dokumenti” (apakšsadaļā “Finanses”), pašvaldības pakalpojumu portālā e.sigulda.lv vai arī interesējoties Izglītības un Sporta pārvaldes Sporta nodaļā.

Noteikumi:

Veidlapas:


© www.sigulda.lv


Pasākumi