×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2024-02-19
Aizvadīts Eberspächer Pasaules kausa septītais posms kamaniņu sportā

Vācijā, Oberhofas ledus trasē, no 17. līdz 18. februārim norisinājās Eberspächer Pasaules kausa septītais posms kamaniņu sportā. Sacensībās startēja arī Siguldas novada sportisti.

Sestdien, 17. februārī, Eberspächer Pasaules kausa septītais posms iesākās ar sieviešu un vīriešu divvietīgo ekipāžu sacensībām, kurās piedalījās trīs Latvijas ekipāžas: Anda Upīte/Kitija Bogdanova, Mārtiņš Bots/Roberts Plūme un Eduards Ševics-Mikeļševics/Lūkass Krasts.

Novadnieks Mārtiņš Bots ar pārinieku Robertu Plūmi šajā posmā izcīnīja ceturto pozīciju. Pirmajā braucienā duets uzrādīja otro labāko starta laiku un finišēja ar piekto labāko rezultātu. Otrajā braucienā latviešiem ceturtais finiša laiks.

Pirmā sacensību diena noslēdzās ar vīriešu sacensībām, kurās starp 27 sportistiem arī divi latvieši: Kristers Aparjods un Gints Bērziņš. Novadniekam Gintam Bērziņam pirmajā braucienā trešais starts, bet finišā 11. labākais laiks. Arī otrajā braucienā jaunais sportists veica teju identisku braucienu, finišējot ar 11. ātrāko rezultātu un divu braucienu summā izcīnot vietu labāko TOP12.

Svētdien, 18. februārī, sacensības turpinājās sieviešu startiem, kurās piedalījās trīs Latvijas sportistes: Elīna Ieva Vītola, Kendija Aparjode un Sigita Bērziņa. Elīna Ieva Vītola pirmajā braucienā uzrādīja otro labāko starta laiku un finišēja desmitajā pozīcijā. Otrajā braucienā novadniece trases izskaņā pieļāva kļūdu, kas liedza cīnīties par augstāku pozīciju, tādējādi ierindojoties devītajā vietā. Sigitai Bērziņai ceturtais un otrais labākais starta laiks un divu braucienu summā vieta labāko TOP13.

Eberspächer Pasaules kausa septītais posms noslēdzās ar BMW Sprinta kausu, kurā piedalīsies visi Latvijas sportisti: Kristers Aparjods, Gints Bērziņš, Mārtiņš Bots/Roberts Plūme, Eduards Ševics-Mikeļševics/Lūkass Krasts, Anda Upīte/Kitija Bogdanova, Sigita Bērziņa, Kendija Aparjode un Elīna Ieva Vītola.

Vīriešu konkurencē Gintam Bērziņam izcīnīta 11. pozīcija, vīriešu divvietīgo ekipāžu konkurencē – Mārtiņam Botam/Robertam Plūmem septītā vieta. Sieviešu konkurencē Elīnai Ievai Vītolai desmitā vieta, bet Sigitai Bērziņai – 15. pozīcija.

Jau šajā nedēļas nogalē pasaules labākie kamaniņu braucēji ieradīsies Siguldā, lai bobleja un kamaniņu trasē “Sigulda” aizvadītu Eberspächer Pasaules kausa astoto posmu. Aicinām atbalstīt Latvijas Nacionālo kamaniņu sporta izlasi klātienē!

Sestdien, 24. februārī:

  • plkst. 10.00 – 1. brauciens sievietēm;
  • plkst. 11.25 – 2. brauciens sievietēm;
  • plkst. 12.55 – 1. brauciens vīriešu divvietīgajām ekipāžām;
  • plkst. 13.43 – 1. brauciens sieviešu divvietīgajām ekipāžām;
  • plkst. 14.40 – 2. brauciens vīriešu divvietīgajām ekipāžām;
  • plkst. 15.32 – 2. brauciens sieviešu divvietīgajām ekipāžām.

Svētdien, 25. februārī:

  • plkst. 10.27 – 1. brauciens vīriešiem;
  • plkst. 12.35 – 2. brauciens vīriešiem;
  • plkst. 14.30 – BMW Sprinta kauss sievietēm;
  • plkst. 15.15 – BMW Sprinta kauss vīriešu divvietīgajām ekipāžām;
  • plkst. 15.45 – BMW Sprinta kauss sieviešu divvietīgajām ekipāžām;
  • plkst. 16.30 – BMW Sprinta kauss vīriešiem.

Apbalvošanas ceremonijas norisināsies uz lielā laukuma pie skatuves.

Latvijas Nacionālās kamaniņu sporta izlases startiem būs iespēja sekot līdzi arī tiešraidē – “TV6”, portālā “tv3.lv”, “TV3 Play”, kā arī “Go3”.

 

Foto: FIL/ Mareks Gaļinovskis

 

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi