×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T

Pasākumi

“Mērķis” organizē jauniešu aktivitātes lāzertaga poligonā

8. jūlijs 11.00

8. jūlijā no plkst. 11.00 līdz 19.00 Siguldas jauniešu iniciatīvu centrs “Mērķis” organizē projekta “reStarts” prezentācijas notikumu, kura mērķauditorija – jaunieši vecumā no 13 līdz 25 gadiem – aicināti uz lāzertaga poligonu Miera ielā 15. Lai pieteiktos dažādām aktivitātēm, jāskenē QR kods, jāaizpilda anketa šeit vai jāraksta uz e-pasta adresi merkis@sigulda.lv.

Pasākuma laikā jaunieši varēs vienoties kopīgā komandas lāzertaga spēlē, iziet “Minotaurs” labirintu, degustēt garšīgos un veselīgos “DABLAB” smūtijus un našķus. Kā arī pieteikties uz kādu no turpmākajām projekta aktivitātēm:

  • individuālā sesija ar sertificētu kouču, “Centrs sevii” vadītāju Madaru Mickeviču;
  • smieklu joga kopā ar Karinu Mošenkovu;
  • “DABLAB” meistarklase – veselīgo smūtiju un našķu pagatavošana kopā ar Signi Turausku;
  • Zemes mākslas / Land Art meistarklase pie jūras kopā ar “Art Studio Peahen” vadītāju Patriciju Brekti-Pannetier / 2 dienas;
  • “Lūzumpunkts” komandas veidošanas meistarklase ar treneri Māri Resni / 2 dienas;
  • grafiti mākslas meistarklase;
  • improvizācijas meistarklase kopā ar “Tea Tree impro” vadītāju Mairitu Rosicku-Strūbergu;
  • make-up meistarklase kopā ar “Unastyle” vadītāju Unu Bernatoviču;
  • sarunu vakari kopā ar Martinu Dukuru, Vivitu Leismani, Kasparu Vendeli, Rinaldu Sīli un citiem.

Ieeja pasākumā ir bez maksas, bet vietu skaits ir ierobežots, tāpēc nepieciešama iepriekšēja pieteikšanās. Projekta aktivitātēs aicināti piedalīties arī jaunieši no jaunapvienotā Siguldas novada – Siguldas, Krimuldas, Inčukalna un Mālpils novadiem.

Projekta “reStarts” mērķis ir jauniešu pašapziņas un emocionālās labklājības celšana, nepieciešamo zināšanu un prasmju apguve, lai sniegtu iespēju jauniešiem atkal iesaistīties vietējās kopienas aktivitātēs, mācību klātienes procesā. Galvenās aktivitātes tiks balstītas uz jauniešu dzīves un mācīšanās prasmju apgūšanu – mērķu sasniegšanu, savas ikdienas plānošanu, iekļaušanos komandā, pozitīvas domāšanas veidošanu un krīzes situāciju pārvarēšanu, sevis iepazīšanu un resocializēšanos. Tādējādi būs iespēja apgūt komunikācijas prasmes, publiskās uzstāšanās un runas mākslas pamatus. Tāpat tiks piedāvātas aktivitātes veselīga dzīvesveida veicināšanai, kvalitatīva brīvā laika pavadīšanai un piederības sajūtas stiprināšanai. Visas aktivitātes tiks organizētas klātienē, ievērojot epidemioloģiskai situācijai atbilstošus noteikumus. Aktivitātēs tiks piesaistīti speciālisti un sabiedrībā zināmas personības, lai jaunieši būtu motivēti tajos piedalīties.

Projekts īstenots Izglītības un zinātnes ministrijas Jaunatnes politikas valsts programmas 2021.–2023. gadam ietvaros.

 

Atgādinām, ka joprojām jāievēro piesardzības pasākumi un individuālā atbildība par savu veselību. Aicinām rūpēties par roku higiēnu un izmantot publiski pieejamos dezinfekcijas stendus, kā arī ievērot distanci un sanitāro protokolu, apmeklējot publiskas vietas un pasākumus.

Pasākumi