×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-05-30
Atklāta preču zīme „Radīts Siguldā”

Siguldas Novada svētkos, 30.maijā, atklāta preču zīme „Radīts Siguldā”, kuru izstrādājusi Siguldas novada pašvaldība Siguldas novadā ražoto produktu un pakalpojumu apzīmēšanai, lai paaugstinātu Siguldas novada ražotāju un pakalpojumu sniedzēju konkurētspēju, veicinātu patērētāju izdarīt izvēli par labu Siguldas novada produktiem un pakalpojumiem, tādējādi veicinot novada uzņēmumu atpazīstamību, pārdošanas apjoma pieaugumu un Siguldas novada popularizēšanu.

„Sigulda vienmēr ir gribējusi būt aizraujoša. Bet aizrautība nekad nav abstrakta. Aiz aizrautības vienmēr ir konkrēti cilvēki – entuziasti izglītībā, kultūrā, sportā, sabiedriskajā dzīvē, un, protams, arī uzņēmējdarbībā. Domāju, ka Siguldas novadā aizrautīgo īpatsvars ir viens no augstākajiem Latvijā, to pierāda augstie sasniegumi, uzvaras dažādās dzīves jomās, un katrs no viņiem sapņo, plāno, attīsta, ražo, rīko – vienā vārdā – rada. Tāpēc preču zīme „Radīts Siguldā” apvienos novada uzņēmēju aizrautību, identitāti un izcelsmi, ļaujot ar lepnumu atzīmēt Siguldas novada kartē katra uzņēmuma mājvietu,” par jauno preču zīmi stāsta Siguldas novada Domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics.

 


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi