×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 27. aprīlis
Šodien sveicam: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-01-07
Izdos informatīvu aprakstu par Mores kauju piemiņas vietām

Siguldas novada pašvaldība pagājušā gada nogalē no Izglītības un kultūras atbalsta fonda ir atbalstījusi biedrības „Mores muzejs” darbību kultūrvēsturiskā mantojuma popularizēšanā, piešķirot finansējumu Mores kauju piemiņas vietu apraksta izdošanai latviešu, angļu, krievu un vācu valodās.

Šis izdevums dos iespēju dažādām sabiedrības grupām un ārzemju tūristiem labāk orientēties novada tūrisma objektos un vēsturiskos notikumos, un vienlaicīgi var noderēt skolēniem novada vēstures apguvē.

Mores kauju piemiņas vietu apraksts bez maksas tiks izplatīts starptautiskos Tūrisma gadatirgos, tūrisma informācijas centros un Mores kauju muzejā. Informatīvo materiālu pieejamība veicinās Siguldas novada popularitāti tūrisma jomā.

Informāciju sagatavoja:
biedrības „Mores muzejs” valdes priekšsēdētāja
Anta Brača


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi