×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 27. aprīlis
Šodien sveicam: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-06-02
Siguldas pilsētas vidusskola nosvinējusi piecu gadu jubileju

30.maijā Siguldas pilsētas vidusskola svinēja piecu gadu jubileju. No rīta svinīgajās līnijās labākajiem skolēniem tika pasniegtas Zelta un Sudraba liecības, apbalvoti konkursa „Gada klase” uzvarētāji (3.b, 4.a un 6.b klase), kā arī izcelti labākie skolas Īsfilmu konkursā (6.b, 8.a un 7.a klase). Skolas jubilejai par godu direktore Ņina Balode katram skolēnam uzdāvināja atslēgu piekariņu ar skolas logo. Savukārt dienas turpinājumā skolēni, skolotāji un skolas darbinieki pulcējās skolas jubilejas ballītē.

Skolas jubilejas pasākums sastāvēja no divām daļām: pirmajā daļā – svētku koncerts, kurā dziedāja un dejoja, skaitīja dzejoļus un spēlēja teātri visu klašu skolēni un arī skolotāji; Otrajā daļā – ballīte ar pārsteigumiem un dažādām stacijām, kurās skolēni ar vecākiem varēja zīmēt, sportot, rakstīt tvītus un novēlējumus, fotografēties, risināt atjautības uzdevumus.

Skolas jubilejas ballīte bija krāšņa un atraktīva, tāpēc liels paldies aktieriem - skolotājiem Lienei Cērpai, Guntai Veigulei un Agrim Lelim, 1.klases skolniecei Lainei Mūzai, 4.klases skolniekam Andrim Zalānam, 7.klases skolniecei Agatei Bukšai un 10.klases skolniekiem Ērikam Bērziņam un Andrim Jenertam, kā arī 3.klases skolniecēm Patrīcijai Ļeonovai un Sonorai Ksenijai Zaksai. Prieku koncertā radīja dziedātāji un dejotāji, par to liels paldies viņu skolotājām Līgai Trupavniecei, Birutai Pastarei, Maritai Mazurevičai – Mottei un Indrai Ozoliņai. Sirsnīgs paldies arī atraktīvajiem 6.a, 6.b, 8.a,7.a un 10.a klases skolēniem.

Apsveicam Siguldas pilsētas vidusskolu!


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi