×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 27. aprīlis
Šodien sveicam: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-07-04
Ar Lielbritānijas alternatīvā roka grupas „James” koncertu Siguldā turpinās „Sunset festival”

„Sunset festival” otrajā dienā, 6.jūlijā, Siguldu pieskandinās britu alternatīvā roka grupa „James”. Festivāls sākās svētdien, 3.jūlijā, ar īru dziesminieka Demjena Raisa koncertu Siguldas pilsdrupu estrādē.

Trešdien, 6.jūlijā, Siguldas pilsdrupu estrādē uzstāsies Mančestras roka grupa „James”. Grupa savu karjeru īpaši veiksmīgi attīstīja 90.gados un turpina arī mūsdienās. Vairākās valstīs, piemēram, Lielbritānijā un ASV, „James” ieguvusi kulta grupas statusu.

Grupa „James” viesojusies Latvijā jau vairākkārt, tai netrūkst aktīvu atbalstītāju, turklāt katra tikšanās ļāvusi palūkoties uz šo apvienību no cita skatu punkta. Šoreiz „James” uzstāsies nule kā iznākušā albuma „Girl At The End Of The World” atbalsta tūres ietvaros. Par tā kvalitāti liecina gan atzinīgi kritiķu vērtējumi, gan pārdošanas rādītāji – pirmajā nedēļā albumam gandrīz izdevās gāzt no troņa Adeles albumu „25”.

„Sunset festival” norisinās plašā teritorijā Siguldas pils kompleksā. Festivāla programma 6.jūlijā:

  • plkst.19.30–1.00 DJ Artis Dvarionas uz SWH skatuves Jaunās pils dārzā;
  • plkst.19.30 Siguldas alternatīvā un indīroka apvienība „Neon Saturdays” Pilsdrupu estrādē;
  • plkst.20.45 latviešu pankroka un alternatīvā roka leģenda „Zig Zag” Pilsdrupu estrādē;
  • plkst.22.00 Lielbritānijas kulta grupa „James” Pilsdrupu estrādē.

Par apmeklētāju izklaidi Siguldas Jaunās pils dārzā jau no plkst.18.00 rūpēsies radošā apvienība „Spiediens”. Darbosies vairākas kafejnīcas un bāri, piedāvājot ikvienam nobaudīt gardu maltīti. Būs iespēja spēlēt festivāla „Playground” teltī un „Hookah Nation” sagatavotajā spēļu laukumā. Kā arī pasmieties par savu karikatūru, kuru bez maksas uzzīmēs Dzintars Melnis.

Festivāla apmeklētāju ērtībām bērnu centrs „Kā mājās” piedāvās pasākuma laikā pieskatīt koncerta skatītāju bērnus un mazuļus. Papildu informācija pieejama, zvanot pa tālruni 20148586.

Jau ziņots, ka „Sunset festival” 3. un 6.jūlijā norisināsies Siguldas pilsdrupu estrādē un Siguldas pils kompleksā. Biļetes uz „Sunset festival” un autobusu nopērkamas „Bilešu serviss” tirdzniecības vietās.

Biļetes cena – 29 eiro.  Siguldas ID karšu īpašniekiem biļetes ar 20% atlaidi. Pieejamas arī Pilskungu VIP biļetes, kuru cena – 99 eiro.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi