×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-12-20
Pasākums „Lielie mazajiem” Siguldas pilsētas vidusskolā

Ir aizvadīts ikgadējais Siguldas pilsētas vidusskolas pasākums „Lielie mazajiem”, kurā skolas 7. un 8.a klase iepriecināja mazos sākumskolas bērnus ar burvīgām teātra izrādēm, spēlēm un rotaļām.

7.klases skolēni pirmklasniekiem un otrklasniekiem rādīja izrādi „Sniegbaltītes skola”, kurā mācīja, cik vērtīgi ir doties uz skolu un apgūt tajā zinības. Savukārt astotie aizveda 3.un 4.klases skolēnus uz pasaku valstību, kurā satiekas Karlsons un Šreks, Runcis zābakos un Pinokio, kā arī citi pasaku tēli izrādē „Karlsona pārsteigums”.

Sākumskolas skolēnu sirdis pildīja prieks ne vien par sirsnīgajām un smieklīgajām teātra izrādēm, bet arī Ziemassvētku vecītis, kurš ieradās ar 15 dāvanu maisiem – katrai klasei savu. Dāvanas, protams, bija jānopelna, veicot dažādus uzdevumus – bija gan jāskaita angliski, gan jāsporto, gan jādejo, pat jāsamīļo audzinātāja. Kad dāvanas tika saņemtas, visi varēja kārtīgi izdejoties, lai Ziemassvētku prieks tiek ikkatram.


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi