×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-03-16
Siguldā aizvadīts Eiropas čempionāts slidošanā lejup pa Bobsleja trasi

Aizvadītajā nedēļas nogalē Sigulda jau otro reizi vēsturē uzņēma pasaules ātrākos slidotājus Eiropas čempionātā slidošanā pa Bobsleja un kamaniņu trasi „Sigulda”. Negaidīti, bet „Optibet Ice on Fire” sacīkšu lielajā noslēgumā – Eiropas čempionātā – trijniekā neiekļuva ne regulārais Siguldas trases sacīkšu dalībnieks Kilians Brauns (Šveice), ne viņa sīvais konkurents Filips Auersvalds (Vācija). Arī Siguldas trasi agrāk iepazinušais un stabilais Somijas super ātrais Miikka Jouhkimainens šoreiz nespēja sasniegt pusfinālu.

Garā sezona gan netraucēja Tristanam Dugerdilam (Francija), būdams „Crashed Ice” sacīkšu sezonas kopvērtējuma augstās sestās vietas ieguvējs, francūzis, ne mirkli nedomājot, piekrita piedalīties Siguldas sacīkstēs un jau sacensību priekšvakarā kvalifikācijas braucienos uzrādīja augstvērtīgus rezultātus, kas savukārt deva labas starta pozīcijas sacensībās.

Spraigā un brīžiem nervus kutinošā cīņā, finālam tuvojās četri ātrākie slidotāji – Jānis Petkēvičs, Jānis Jasenovičs (Latvija), Sebastiens Babaks Rastagars (Irāna/Francija) un Tristans Dugerdils. Petkēviča un Rastagara duelī bronzas godalgu izcīnīja Rastagars, atstājot Petkēviču ceturtajā vietā.

Daudz emocionālāk un spraigāk izvērtās līderu duelis – tā kā izlozes kārtībā pirmais startēja Jasenovičs, jau startā sportists izjuta spriedzi, jo pēc Brauna izstāšanās tieši viņš pamatoti tika uzskatīts par favorītu. Rezultātā kļūda jau startā, kam sekoja kritiens nelaimīgajā 11.virāžā, un lai arī ar šīm kļūdām Jānis vienalga pamanījās finišēt ar labu rezultātu, skaidrs bija viens – Dugerdilam bija tikai jānobrauc stabili. Un pieredzējušais francūzis tieši to arī izdarīja – pārliecinošs brauciens un Tristans Dugerdils kļūst par 2017.gada Eiropas Čempionu Siguldā!

Īpašā apbalvošanas ceremonijā tika apbalvoti arī uzticamākie sezonas dalībnieki, kas saņēma sezonas kopvērtējuma kausus. Sezonas kopvērtējumā uzvarēja Ronalds Ločmelis, tūlīt aiz viņa Jānis Jasenovičs, trešais – Aigars Melderis.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi