×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-03-30
Šonedēļ Siguldas novadā – Akcija „Satiec savu meistaru!”, Teātra diena Morē un „Astro’n’out” koncerts

Piektdien, 31.martā

Plkst.10.00 Akcija „Satiec savu meistaru!”. Tikšanās ar Turaidas kalēju Andri Ščeglovu Turaidas muzejrezervātā. Ikvienam interesentam būs iespēja iepazīt kalēja arodu un senus kalēja instrumentus. Dalība ar iepriekšēju pieteikšanos – bez maksas.

Plkst.20.00 Allažu pagasta Tautas nama amatierteātra „Aka” izrāde „Dullais barons Bunduls” Allažu pagasta Tautas namā. Amatierteātris „Aka” ar izrādi „Dullais barons Bunduls” veiksmīgi piedalījās Pierīgas novadu amatierteātru skatē un tika izvirzīts uz reģionālo skati Lielvārdē. Ieeja – bez maksas.

Sestdien, 1.aprīlī

Plkst.11.00 Akcija „Satiec savu meistaru!”. Tautas lietišķās mākslas studijas „Sigulda” un Alīdas Lindes lietišķās mākslas studijas meistarklases pašvaldības Pakalpojumu centra ēkā Raiņa ielā 3. Ikvienam būs iespēja apgūt aušanu ar lielajām un mazajām sviru stellēm, īpašu mežģīņu darināšanas tehniku – knipelēšanu, cimdu, zeķu un mauču adīšanas noslēpumus. Dalība – bez maksas.

Plkst.11.30 Teātra diena „Laiks svinēt”. Kuldīgas Kustību teātra „Purple line” izrāde bērniem „Devējs” Mores pagasta pārvaldē. Tas ir stāsts caur dziesmu, deju un stāstījumu par suni Snifu, zosi Grečenu, govi Monu un vardi Aleksi. Izrāde piemērota bērniem vecumā no pieciem līdz 11 gadiem. Ieejas maksa – 1 eiro.

Plkst.13.00 Teātra diena „Laiks svinēt”. Karlosa Martinesa pantomīmas monoizrāde „Laiks svinēt” Mores pagasta Tautas namā. Programmas pirmajā daļā apvienotas mākslinieka labākās etīdes no izrādēm, savukārt otrajā daļā mākslinieks pievēršas mūžīgajam jautājumam par laiku, ko risina ar maigu ironiju un humoru. Ieejas maksa – 3 eiro.

Plkst.15.00 „Astro’n’out” jaunā albuma „Urda” prezentācijas papildkoncerts koncertzālē „Baltais Flīģelis”. Jaunajā koncertprogrammā grupa izspēlēs spilgtākās skaņu ainavas un galvenos „URDA” albuma jautājumus, vienlaikus radot kosmisku atmosfēru ar scenogrāfijas palīdzību, tomēr neaizmirstot arī savas iepriekšējo albumu pērles. Biļetes cena – no 12 līdz 20 eiro.

Plkst.16.00 Teātra diena „Laiks svinēt”. Meistarklase amatierteātru aktieriem ar pantomīmas meistaru Karlosu Martinesu Mores pagasta Tautas namā. Trīsdesmit piecu gadu garumā Karloss Martiness izkopis savu klusuma valodu, kas nereti runā daudz pārliecinošāk un saprotamāk par vārdiem. Viņa meistarklases atzinīgi novērtējuši aktieri no Nacionālā teātra, Kultūras akadēmijas studenti, kā arī improvizācijas apvienību pārstāvji. Dalība ap iepriekšēju pieteikšanos zvanot uz tālruni 28646332. Dalības maksa – 8 eiro.

Plkst.18.00 „Astro’n’out” jaunā albuma „Urda” prezentācijas koncerts koncertzālē „Baltais Flīģelis”. Biļetes izpārdotas!

Plkst.19.00 Teātra diena „Laiks svinēt”. Ādažu amatierteātris „Kontakts” izrādē „Krustmāte Jūle no Tūles” Mores pagasta Tautas namā. Ieejas maksa – 2 eiro.

Svētdien, 2.aprīlī

Plkst.12.30 VEF Latvijas Jaunatnes basketbola līgas U16 grupas spēle: Sigulda–Valmiera Siguldas Sporta skolā. Ieeja – bez maksas.

Plkst.14.00 VEF Latvijas Jaunatnes basketbola līgas U15 grupas spēle: Sigulda–Valmiera Siguldas Sporta skolā. Ieeja – bez maksas.

Plkst.15.00 Akcija „Satiec savu meistaru!”. Tradicionālo danču stunda ar folkloras kopu „Senleja” pašvaldības Pakalpojumu centra ēkā Raiņa ielā 3. Ikvienam būs iespēja apgūt Goda soli, kā arī Siguldas saimniekdanča un Gaujas valša soļu prasmes. Tiks dancotas arī citu novadu un tuvāko valstu populāras tradicionālās dejas. Dalība – bez maksas. 

Izstādes

  • Fotoizstāde „Daba mostas” Allažu pagasta bibliotēkā;
  • Gleznošanas studijas „Krāsas pa gaisu" darbu izstāde „Pretī gaismai” nodarbību centrā „Namiņš” Oskara Kalpaka ielā 11;
  • Jura Petraškeviča bērnu grāmatu ilustrāciju izstāde Siguldas Mākslu skolas „Baltais Flīģelis” Izstāžu zālē;
  • Tematiskā izstāde „2.aprīlis – Starptautiskā bērnu grāmatu diena” Siguldas novada bibliotēkas Bērnu literatūras nodaļā.

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi