×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-05-02
Allažu pamatskolas pirmsskolas izglītības grupās aizvadīta Lielā talka

Pārdomāta vide ap izglītības iestādi padara to pievilcīgu sabiedrības un bērnu acīs, tāpēc jau otro gadu pie Allažu pamatskolas pirmsskolas izglītības grupu ēkas pavasarī notiek Lielā talka. Tā kā Lielās talkas dienā, 22.aprīlī, bija nelabvēlīgi laikapstākļi, šogad talka tika pārcelta uz 1.maiju.

Kā jau ierasts, pasākumu atklāja pedagogu rādītais teātris, kurš noslēdzās ar vārdiem: „Lai zied virši, lai zied lauri. Ejiet strādāt — stāsts ir cauri!”

Šogad mūsu pagalmā tika ierīkots kalniņš, uzbūvēta jauna siltumnīca, izveidota vēl viena dobe — kaste dārzeņu audzēšanai, iestādīts ķirsis, cidonija un pielikti nosaukumu dēlīši jāņogai, avenēm un upenēm. Tika ierīkoti skaņu stendi, atjaunota āra virtuvīte un uzlabota sajūtu taka, kā arī ierīkota piknika vieta ar ugunskuru un galdu. Talka noslēdzās ar zupas ēšanu, kuru auklītes bija pagatavojušas uz ugunskura.

Allažu pamatskolas pirmsskolas izglītības grupu kolektīvs lielu paldies saka visiem talciniekiem par kopīgo darbu, lai radītu prieku mūsu bērniem!


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi