×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-06-16
„S! – VELO” sacensību otrais posms pulcē vairāk nekā 200 velobraucējus

​15.jūnijā Fischer Slēpošanas centrā, pulcējot 204 dalībniekus, norisinājās riteņbraukšanas seriāla „S! – VELO” otrais posms. Riteņbraukšanas seriāls notiek jau trešo gadu; šogad sacensības notiek arī pieaugušo dalībnieku grupās.

Sacensību mērķis ir popularizēt velosportu kā iedzīvotājiem pieejamu sporta veidu Siguldas novadā, velosipēdu – kā videi un cilvēkam draudzīgu transportlīdzekli, kā arī veicināt saturīgu brīvā laika pavadīšanu iedzīvotāju vidū.

Sieviešu Elites grupā pirmo vietu ieguva Ieva Meldere, sieviešu Junioru grupā laurus plūca Paula Bergfelde, bet sieviešu Open grupā labākā bija Baiba Zaksa. Sieviešu skrejriteņu jeb dipu dap grupā labākā bija Karolaina Druka-Jaunzeme, S6 grupā pirmo vietu ieguva Nikola Anna Skrapce, S8 grupā – Ieva Jurēviča, S10 grupā – Elīna Ustupa, S12 grupā – Elza Bleidele, S14 grupā – Sindija Turauska, S16 grupā – Zane Egle, savukārt S40 grupā laurus plūca Rima Kalniete.

Vīriešu Elites grupā pirmo vietu ieguva Oskars Saulītis, vīriešu Junioru grupā labākais bija Kristaps Kārkliņš, bet vīriešu Open grupā laurus plūca Raivis Puņeiko. Vīriešu skrejriteņu jeb dipu dap grupā labākais bija Gvido Ābols, V6 grupā pirmo vietu ieguva Džeimss Straubergs, V8 grupā – Roberts Straubergs, V10 grupā – Emīls Allers, V12 grupā – Olivers Jēkabs Skrapcis, V14 grupā – Rainers Paeglis, V16 grupā – Jēkabs Vītols, savukārt V40 grupā laurus plūca Dzintars Markins.

Visus rezultātus ir iespējams apskatīt šeit vai sacensību norises vietā Fischer Slēpošanas centrā.

Kopumā šajā sezonā paredzēti vēl trīs „S! – VELO” riteņbraukšanas seriāla posmi – 13.jūlijā, 24.augustā un noslēdzošais posms – 28.septembrī. Sacensībās veicamās distances, atkarībā no sportotāju vecuma, ir sākot no 400 metriem līdz pat 20 kilometriem.

Sacensību norisi atbalsta – Siguldas novada pašvaldība, biedrībaa „A2”, SIA „Veloprofs”, SIA „ Rāmkalni Nordeco”, SIA „Siguldas Saldējums”, „DabLab” un Bērnu centra „Kā mājās”.

Pieredzējušus riteņbraucējus Fischer Slēpošanas centrs aicina piedalīties starptautiskās UCI XCO C2 olimpiskā krosa kategorijas sacensībās kalnu divriteņiem „Sigulda Cup”, kas norisināsies jau šo sestdien, 17.jūnijā. Sacensības notiks elites grupā (gan vīriešiem, gan sievietēm), kurā var piedalīties sportisti no 19 gadu vecuma ar derīgu UCI licenci, un junioru grupā (gan sievietēm, gan vīriešiem), kurā var piedalīties 17 un 18 gadus veci sportisti ar derīgu UCI licenci. Savukārt pārējie interesenti no 17 gadu vecuma, kuriem nav starptautiskās UCI licences, var piedalīties Open grupā.

Informāciju sagatavoja:
SIA „​Siguldas Sporta serviss” Sabiedrisko attiecību un mārketinga speciāliste
Agnija Lauska


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi