×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 2. maijs
Šodien sveicam: Zigmunds, Sigmunds, Zigismunds
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-05-21
Koprades laboratorijā “Pilsēta” apskatāma noslēdzošā foto projekta ekspozīcija

Sigulda nav tikai ierastie skati pastkartēs. Te starp šarmantajām meža taciņām un mazajām ieliņām, pavasara pumpuru piedzītajiem kokiem un smaržojošajiem ievu un ceriņziediem katrs siguldietis un pilsētas viesis sajūt pilsētu no jauna. To pierāda arī dažādās foto projekta “Trešā acs” dalībnieku fotogrāfijas. Foto projekta  laikā dažādu paaudžu un profesiju siguldieši dalās ar sev īpašajām vietām pilsētā, iemūžinot tās analogo foto filmiņu kadros.

Šobrīd foto projekta noslēdzošajā ekspozīcijā laboratorijā “Pilsēta” apskatāmi kultūras centra “Siguldas devons” kolēģu un ģimenes locekļu uzņemtie foto mirkļi, kuros iemūžinātas sev mīļas vietas pilsētā. Šoreiz savos Siguldas mīļo vietu un ikdienas mirkļos dalās siguldiete Ineta Dvinska, Timofejevu ģimenes jaunākās atvases Estere, Kurts un Karls, par siguldieti kļuvusi ventspilniece Dzintra Iesalniece un siguldietis Kaspars Kalaneps.

Aicinām apskatīt arī Nākotnes laboratoriju, kurā apskatāma kinētiskā skulptūra “Tumšredzis”, kuru radījis Gatis Kreicbergs un Johanna Lohrengela. Tā ļauj apmeklētājam ieskatīties, kāda nākotne mūs sagaida un kā varam palīdzēt saglabāt zemeslodi nākamajām paaudzēm, aktualizējot jautājumu par to, kādu iespaidu uz vidi atstāj cilvēki, radītā infrastruktūra un tehnoloģijas un kādu pasauli mēs atstājam nākamajām paaudzēm, par ko šobrīd ļoti daudz var dzirdēt arī no zinātniekiem.

Savukārt Dabas laboratorijā apskatāma tekstilmākslinieces Ievas Krūmiņas darbu izstāde “Pļava”. Zeltaini pelēkās, trauslās smilgas un zāles stiebrus māksliniece veidojusi īpašā autortehnikā, izmantojot polietilēnu – PET atkritumus.

 


Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi