×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-09-17
Papildu piedāvājums Siguldas novada Veselības dienā

26.septembrī no plkst.10.00 līdz 16.00 norisināsies Siguldas novada Veselības diena. Papildus jau izsludinātajai programmai, aktivitātes piedāvās arī Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatne, biedrība „DiaLogs” un Pacientu atbalsta centrs. Pilnu Veselības dienas programmu iespējams lejuplādēt šeit.

Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatne
Siguldas novada Veselības dienā sniegs informāciju par pirmo palīdzību, kā arī plkst.13.00 Kultūras centra lielajā zālē plānots pirmās palīdzības konkurss „Pārbaudi savas pirmās palīdzības zināšanas” ar noderīgām balvām. Veselības dienas ietvaros Kultūras centra lielajā zālē darbosies arī Latvijas Sarkanā Krusta Jaunatnes Veselības istaba, kurā būs iespējams veikt kompleksu veselības pārbaudi – cukura līmeņa mērījumus, hemoglobīna mērījumus, ķermeņa masas indeksa noteikšanu, asinsspiediena mērījumus un citas veselības pārbaudes.

Biedrības „DiaLogs” pārstāve Veselības dienas ietvaros informēs par iespējām saņemt atbalstu, ja ir nācies saskarties ar HIV, B vai C hepatītu, kā arī būs iespēja saņemt vērtīgus materiālus par simptomiem, diagnosticēšanu un ārstēšanu.

Pacientu atbalsta centrs Veselības dienas ietvaros aicina nodot nederīgos medikamentus. Ja Jums medikaments vairs nav nepieciešams, vai tam beidzies termiņš, to būs iespēja nodot Pacientu atbalsta stendā īpašā „kastē”.

Izmantojot īpašu aplikāciju, būs iespēja novērtēt neveselīgas dzīvesveida atstātās sekas uz Jūsu organismu.

Atgādinām, ka pēc iepriekšēja pieraksta Siguldas novada Kultūras centra telpās novadnieki varēs veikt veselības pārbaudes un saņemt konsultācijas pie neirologa, kardiologa, endokrinologa, dermatologa, kā arī veikt kāju vēnu skrīningu, pēdu datordiagnostiku, osteoporozes skrīningu. Pierakstu pie šiem speciālistiem iespējams veikt no 21.septembra, zvanot pa tālruņiem 22424432 vai 28700334.


© www.sigulda.lv





KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi