×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-10-26
Ģimnāzistu labdarības akcija sekmīgi noslēgusies

Oktobra sākumā ģimnāzijas 10.a klases skolēni sāka labdarības akciju, lai savāktu bērnu grāmatas latviešu valodā Lesteres latviešu bērnu sestdienas skolai.

23.oktobrī Lesteres skolas veidotājai Dacei Dundurei tika nodotas 312 bērnu grāmatas. Ziedoto grāmatu vidū bija gan Raiņa, Aspazijas, I.Ziedoņa, J.Baltvilka, I.Zanderes, L.Brieža un daudzu citu dzejnieku sacerējumi, gan latviešu un citu tautu pasakas, kā arī krāsainas burtu un zīmējumu grāmatiņas pašiem mazākajiem – trīsgadīgajiem skolas apmeklētājiem.

10.a klases skolēni ziedoja 167 grāmatas, bet sasniegt iespaidīgo 312 ziedoto grāmatu skaitli palīdzēja daudzi atsaucīgi siguldieši. Milzīgs paldies Siguldas Valsts ģimnāzijas 8.b klasei (klases audzinātāja Ilze Koļesnikova), 9.m klasei (klases audzinātāja Daiga Jēkabsone), Siguldas pilsētas vidusskolas 4.c klasei (klases audzinātāja Lāsma Volāne), 5.a klasei (klases audzinātaja Lāsma Šekstello),5.c klasei (klases audzinātāja Kristīne Velika), 6.b klasei (klases audzinātāja Liene Cērpa), 8.a klasei (klases audzinātāja Egita Gaigalniece).

Noteikti jāuzslavē arī individuālie ziedotāji – Anna Kupča (Siguldas pilsētas vidusskolas 4.b klase), Anete Felkere (Siguldas Valsts ģimnāzijas 10.c klase), Kristaps Nežborts (Siguldas Valsts ģimnāzijas 11.c. klase) un Aleksa Vihlo (Siguldas Valsts ģimnāzijas 12.c klase).

Informāciju sagatavoja:
Siguldas Valsts ģimnāzijas 10.a klases audzinātāja Inese Berga

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi