×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 30. aprīlis
Šodien sveicam: Lilija, Liāna
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-10-26
5.klašu iesvētības Siguldas 1.pamatskolā

Beidzot piektie ir pa „īstam” piektie! Izejot visas pārbaudes, ko sagatavoja nopietnie, neatlaidīgie un stingrie devītie, mūsu piektie pieņemti trešā stāva sabiedrībā piektdien, 23.oktobrī. Iesvētības – izplānotas, pārdomātas, nopietnas un izcili realizētas.

Iesvētībām piekto klašu skolēni gatavojās jau visu nedēļu, katru dienu ierodoties skolā noteiktā „dresscode”. Piektdienā bija kulminācijas pasākumus, kurš noritēja militārā stilā. 9.klašu instruktori visus nostādīja ierindā, lika pildīt pavēles un rīkoties atbilstoši komandām. Nopietni tika pārbaudītas skolas vēstures zināšanas, kā arī spēja ātri reaģēt.

Par skolas prestiža celšanu, par cieņu pret visiem skolas darbiniekiem, par sadarbību, izpratni un draudzību; par īpašu mīlestību pret klases audzinātājām un, protams, par mūsu mīļajiem devītajiem! – tā zvērēja piektklasnieki, apliecinot savu zvērestu ar pirkstu nospiedumiem.

Piekto klašu skolēni un klašu audzinātājas saka sirsnīgu paldies devītajiem par izdomu, nopietnību, stingrību un uzticību savai skolai un tās tradīcijām!

Informāciju sagatavoja:
5.b klases audzinātājaJeļena Kamoliņa


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi