×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2015-11-09
Siguldiešu panākumi Latvijas Skolu sporta federācijas volejbola turnīrā

Piektdien, 6.novembrī, Koknesē norisinājās Latvijas Skolu sporta federācijas volejbola turnīrs jauktajām komandām. Siguldas Valsts ģimnāziju pārstāvēja divas komandas. Četru meiteņu un divu puišu komanda izcīnīja pirmo vietu triju komandu konkurencē.

Mači tika sadalīti divās daļās – turnīrs komandām ar formātu četras meitenes un divi puiši, un četri puiši un divas meitenes. Viena spēle ilga līdz vienas komandas divu setu uzvarai, setā gūstot 21 punktu. Vajadzības gadījumā ir jāspēlē trešais sets līdz 15 punktiem.

Pirmā spēle siguldiešiem bija pret Salienas vidusskolu. Pirmo setu izzdevās uzvarētu, taču pašu kļūdu dēļ otrajā setā spraigā cīņā tika piedzīvots sāpīgs zaudējums, līdz ar to uzvarētājs tika noskaidrots trešajā setā. Trešajā setā nevienai no komandām neizdevās iegūt ievērojamu pārsvaru, tāpēc intriga saglabājās līdz seta izskaņai, kurā pašu kļūdu dēļ siguldieši piedzīvoja zaudējumu.

Otrajā mačā siguldiešiem obligāti bija jāizcīna uzvara divos setos pret Jēkabpils Agrobiznesa koledžu. Pirmajā setā siguldiešiem izdevās lielisks sākums, kurā iegūto pārsvaru izdevās noturēt līdz seta beigām. Otrajā setā cīņa bija daudz spraigāka, taču seta izskaņā ar vairākām veiksmīgām servēm pēc kārtas, siguldiešiem izdevās spēli salauzt un godam izcīnīt uzvaru turnīrā.

Šajās sacensībās Siguldas Valsts ģimnāziju pārstāvēja un teicamu sniegumu rādīja Aleksandra Latkovska (12.d), Linda Ločmele (12.d), Santa Tīruma (12.a), Aiga Vespere (12.a), Liene Modnika (10.c), Kristaps Jānis Gulbis (12.c) un Mārcis Gaigalnieks (12.b), kurš arī bija komandas kapteinis. Komandu līdz uzvarai aizveda treneri Normunds Šulte un Kārlis Bergs. Siguldieši ar izcīnīto uzvaru 2016.gada februārī izcīna tiesības piedalīties skolu sacensībās Igaunijā.

Paralēli šīm sacensībām, uz blakus laukumiem cīnījās Siguldas Valsts ģimnāzijas otrā komanda ar četriem puišiem un divām meitenēm. Šai komandai sacensības bija pagalam nesekmīgas, jo visos mačos tika piedzīvoti zaudējumi un noslēgumā izcīnīta sestā vieta.. Komandā spēlēja Elīza Malceniece (12.a), Ieva Iraida (10.b), Dita Dubovska (12.d), Ričards Kronbergs (10.c), Pauls Ķekurs (12.a), Matīss Rencis (11.a) un Valters Rogulis (12.a), kurš bija komandas kapteinis.

Šīs bija emociju pilnas sacensības, kurās bija jāparāda cīņa katram ar sevi. Pirmajā komandā valdīja īsts komandas gars, jo katrs gūtais punkts tika nosvinēts emocionāli un kopīgi vienojoties saucienā „ASĀ”. Paldies dalībniekiem un, protams, lieliskajiem treneriem, bez kuriem šāds panākums neizdotos. Veiksmi pirmajai komandai Igaunijā!

Informāciju sagatavoja:
Mārcis Gaigalnieks


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi