×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-10-17
Dzejas dienas Laurenču sākumskolā noslēdzas ar Dzejas nakti

Šī gada Dzejas dienas Laurenču sākumskolā tika veltītas iemīļotajam Annas Brigaderes radītajam tēlam Sprīdītim un viņa piedzīvojumiem. Dzejas dienu noslēgums norisinājās 14.oktobra vakarā ar jau tradicionālo Dzejas nakti, kuras tēma šogad bija „Mana laimīgā zeme – pa ceļu ar dzeju”.

Mazāko klašu skolēni Dzejas dienu ietvaros veidoja radošus darbus, sacerēja dzejoļus un rakstīja stāstus par savu laimīgo zemi.

Dzejas dienu noslēguma pasākums – Dzejas nakts – tika atklāts ar skolēnu sagatavotām prezentācijām – iestudētiem lugas „Sprīdītis” fragmentiem. Vakara gaitā skolēni nelielās grupās darbojās deviņās dažādās stacijās, kuru laikā veidoja mūsdienīgā Sprīdīša portretu, rakstīja akrostihus un vēstules, radīja telpiskas dabas materiālu skulptūras un devās mežā, lai klausītos vēja un koku radītajās skaņās. Tāpat skolēni ciemojās arī pie Meža mātes, ieturot maltīti rudenīgās noskaņās.

Pateicamies visiem Laurenču sākumskolas skolotājiem un citiem darbiniekiem, kuri piedalījās pasākuma organizēšanā un norisē, AS „Latvijas valsts meži” par sagādātajiem materiāliem, kā arī skolēniem par aktīvo līdzdalību skolas tradīcijas saglabāšanā!

Informāciju sagatavoja:
Laurenču sākumskolas direktores vietniece audzināšanas darbā
Vanesa Čeičiniece


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi