×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2016-11-07
Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centrā atvērta distanču slēpošanas trase

Līdz ar piemērotu laikapstākļu iestāšanos, Siguldā ir uzsākta aktīva sniega ražošana un jau pirmdien, 7.novembrī, atvērta distanču slēpošanas trase. Slēpotājiem pieejams gan 200 metru garais aplis, gan lielais aplis 1,2 kilometru garumā, pa kuru šobrīd iespējams slēpot slidsolī.

Distanču slēpošanas trase apmeklētājiem darbadienās atvērta no plkst.8.00 līdz plkst.21.00 un brīvdienās no plkst.10.00 līdz 20.00. Trases izmantošanas cena: pieaugušajiem – 2 eiro, skolēniem, studentiem un pensionāriem – 1,80 eiro. Uzrādot  Siguldas novada iedzīvotāja ID karti, cena pieaugušajiem – 1 eiro, skolēniem, jauniešiem līdz 18 gadu vecumam un pensionāriem – bez maksas, reģistrējoties pie klientu menedžera. Šosezon slēpotājiem tiek piedāvāts iegādāties arī sezonas abonementu. Abonementa cena pieaugušajiem – 110 eiro, skolēniem, studentiem un pensionāriem – 70 eiro.

Sporta un aktīvās atpūtas kompleksa servisa ēkā apmeklētājiem pieejama slēpju noma, serviss, dušas un pirts. Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centra informatīvais tālrunis 67970262.

Sniega daudzumu un distanču slēpošanas trases kvalitāti var novērtēt Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centra tīkla kamerā.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi