×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-04-19
Novada skolotāji piedalās metodisko darbu skatē

Pirms Lieldienām, 13.aprīlī, Siguldas Valsts ģimnāzijā pulcējās Siguldas novada Sabiedrisko zinātņu Metodisko apvienību skolotāji, lai parādītu savu veikumu metodisko darbu skatē. Metodiskā apvienība kā vienu no prioritātēm izvirzījusi ne tikai paaugstināt mācību stundu efektivitāti, pielietojot dažādas mācību metodes, bet arī mācību gada laikā apkopot savu pieredzi, inovatīvo darbību un izstrādāt metodisko darbu.

Metodiskā darba tēmas bija dažādas. I.Romanovska (SVĢ) prezentēja paveikto – kā izmantojot interneta iespējas, labāk apgūt tēmu „Pirmais pasaules karš”. Pieejamie materiāli e-vidē nodrošina labāku vielas apguvi un palīdz sagatavoties vēstures eksāmenam. I.Berga (SVĢ) iepazīstināja ar pieredzi karikatūru izmantošanā vēstures stundās. Allažu pamatskolas skolotāja A.Jurgelāne sniedza ieskatu par karjeras izglītību 6.klasei – kā labāk un interesantāk šo tēmu saistīt ar vecāku profesijām, bet A.Ūdre (SVĢ) runāja par pētījuma veidošanas principiem sociālās zinībās 7. klasēm.

I.Koļesnikova bija sagatavojusi ieskatu par demogrāfiju 9. klasēm, kur ģeogrāfijas stundās skolēni veic aprēķinus, ņemot vērā klases skolēnu reālo dzīvi. Interesantu darbu prezentēja I.Kukuļš (SPV), kur kopā ar kolēģi T.Arhipovu bija sagatavojuši integrētu radošu darbu 8. klasei „Lielie ģeogrāfiskie atklājumi”. Šo radošo darbu var izmanot gan ģeogrāfijas, gan vēstures stundās. Darbs paredzēts izmantojot interneta resursus, kopīgojot karti un izpildot dotos uzdevumus.

Paldies skolotājiem par veikumu!

 

Informāciju sagatavoja:
Siguldas novada Sabiedrisko zinātņu
Metodiskās apvienības vadītāja A.Ūdre

 

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi