×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 27. aprīlis
Šodien sveicam: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-05-31
Siguldas Valsts ģimnāzijas skolēni saņem zelta un sudraba liecības

Trešdien, 31.maijā Siguldas Valsts ģimnāzijas aktu zālē pulcējās skolēni, viņu audzinātāji un administrācija, lai svinīgi saņemtu zelta un sudraba liecības. Skolas direktors Rūdolfs Kalvāns izteica atzinību par šo skolēnu izcilību visās jomās, kas mēdz būt retums. Šogad sudraba liecības saņēma 67 skolēni, bet zelta liecības - 23 skolēni.

Ar muzikālu priekšnesumu - virtuozu ģitārspēli klātesošos priecēja 8.b klases skolēns Valdis Pauls Zariņš.

Pirms zelta un sudraba liecību izsniegšanas skolēnus sveica Siguldas novada Domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics, uzsverot, ka liela nozīme arī turpmākajā dzīvē būs spējai strādāt un sasniegt augstus rezultātus kolektīvā, un pasniedzot diplomus nominācijā "gada klase". Šogad par dažādiem labajiem darbiem šo titulu ieguva 9.c klase ar audzinātāju Indru Upīti - Dambīti un 11.a klase ar audzinātāju Inesi Bergu, balvā saņemot apmaksātu klases ekskursiju. Otrajās vietas ieguvēji - 11.b klase ar audzinātāju Anitu Ūdri - saņēma mierinājuma balvu - saldējumu, savukārt no Siguldas Valsts ģimnāzijas - ekskursiju pa Līgatnes dabas takām.

Apsveicam mūsu izcilos skolēnus un vēlam veiksmi arī turpmāk!

 

Informāciju sagatavoja:
Siguldas Valsts ģimnāzijas direktora vietniece Juta Upīte


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi