×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-12-02
Laurenču sākumskolā nosvinēta Astridas Lindgrēnas 110.jubileja

Novembris ir populārās zviedru rakstnieces Astridas Lindgrēnas jubilejas mēnesis, tāpēc arī Laurenču sākumskolā tas tika pavadīts kopā ar autores un lasītāju iemīļotajiem tēliem – Karlsonu, Pepiju Garzeķi, laupītāju meiteni Ronju un brāļiem Lauvassirdīm.

Skolēni Lasītāju klubiņā lasīja un dalījās pārdomās par Karlsonu un Pepiju Garzeķi, veidoja Karlsonam daudz mazas kūkas ar vienu svecīti un pina Pepijas draiski oranžās bizes. Noslēdzot jubilejas mēnesi, skolēni tika aicināti piedalīties pasākumā, kurā visiem interesentiem bija iespēja noklausīties fragmentus no Astridas Lindgrēnas populārākajām grāmatām, satikt pašus tēlus, minēt krustvārdu mīklu un, vēlreiz pārrunājot izlasītās grāmatas, katram tēlam izvērtēt raksturīgākās īpašības.

Tieši tikpat daudz labsirdības, cik Lennebergas Emīls veltīja Kathultas Jokem un citiem veciem ļaudīm, arī Laurenču sākumskola sadarbībā ar Siguldas novada Sociālās palīdzības dienestu aicina uzsākt labdarības akciju, kuras mērķis ir sagādāt nelielu pārsteigumu Siguldas novada vientuļajiem pensionāriem Ziemassvētkos. Ģimenēm, kuras vēlas iesaistīties, papildu informācija pieejama šeit, kā arī personīgi pie Laurenču sākumskolas bibliotekāres Maritas Veicas.

Informāciju sagatavoja:
Laurenču sākumskolas bibliotekāre
Marita Veica


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi